Partners2Pack ontwerpt en produceert hoogwaardige kunststof verpakkingen, blisters en interieurs. Partners2Pack is een pure productieonderneming: alles is gericht op het efficiënt, snel en nauwkeurig produceren. Er is geen managementlaag, geen overhead en alle medewerkers hebben vele jaren ervaring in thermoforming. Dat betekent concreet voor u: zeer scherpe tarieven en een continu hoge kwaliteit.

Voor wie?
Partners2Pack werkt voor klanten uit diverse sectoren en branches. De meeste verpakkingen, blisters en interieurs worden momenteel gemaakt voor bedrijven uit de AGF-sector, land- en tuinbouw, cosmetica, non-food, catering, brood&banket.

Met welk materiaal?
Partners2Pack werkt uitsluitend met PET als grondstof voor haar producten. De machines kunnen dikwandig kunststof aan tot 1,2mm en gaan tot diepte 120mm. Alle materialen zijn gerecycled en weer recyclebaar. Partners2Pack voldoet aan de milieurichtlijnen en de Europese Verpakkingsrichtlijnen. Al onze orders voeren wij met de grootst mogelijk zorg uit. Ter ondersteuning zijn wij sinds 2016 ISO22000 gecertificeerd.

Sinds januari 2019 zijn wij bij P2P gegarandeerd van 100% groene stroom en daar zijn we best trots op!

Daarnaast recyclen wij al onze kunstoffen en verwerken wij daarvan 100% weer in onze producten. Dit doen wij dmv strenge controles en zijn onze grondstoffen voorzien van voedselveilige certificaten.

Samen kunnen we beter!

 
Partners2pack.nl | Pinkelseweg 2a | 6991 GJ Rheden | +31 26 737 02 33 | info@partners2pack.nl